Ik wens een (on-line) demo

KLANTENZONE

Integraties

Nog geen input: Hierin komt een oplijsting van de software waarmee we integraties voorzien (Cipal Schaubroeck toepassingen, Topdesk,…)

escala_logo

Escala geeft kwalitatieve antwoorden op actuele opleidingsnoden voor de publieke sector, de social profit en non-profit.

Escala staat garant voor innovatieve opleidingen die vrij gevolgd kunnen worden via het kalenderaanbod of op maat in-house georganiseerd worden. Vertel Escala welke opleidingen uw medewerkers exact nodig hebben. Escala plant en organiseert samen met u de opleidingen ‘à la carte’ in  een  veelheid van functies en sectoren, zowel voor starters als gevorderden.

Kwalitatief, relevant en flexibele leeroplossingen

Binnen Escala vertaalt een team van 15 ontwikkelaars, elk vanuit hun eigen expertise, de polsslag van de sectoren in eigentijdse opleidingen. Onze docenten zijn maximaal vertrouwd met uw sector. Vanuit hun eigen expertise brengen ze actuele kennis en vaardigheden bij, waarmee de deelnemers concreet aan de slag kunnen. Escale is Qfor en Iso-gecertificeerd en brengt zo kwalitatieve opleidingen met praktische tips & tricks volgens de laatste leermethodes (e-learning, blended learning,…). Escala heeft de expertise, de geschikte lesgevers en de uitgebreide faciliteiten om op een modulaire manier leeroplossingen voor u samen te stellen.

Van advies en begeleiding tot in-house opleidingen

Escala denkt met u mee, ondersteunt u en formuleert concrete opleidingsoplossingen die de medewerkers van uw organisatie of bestuur professioneel vooruithelpen. Deze opleidingen organiseren we heel vaak ‘in-house’ op uw locatie. Naast de traditionele opleidingen helpt Escala u ook  met de doorlichting van uw werking, implementatie van veranderingen,…

Tender Expert biedt innovatieve opleidingen en evenementen aan die vooral praktijkgericht zijn: onze topsprekers hebben allen hun strepen verdiend binnen een administratie.

“Ook niet-juristen gaan naar huis met concrete kennis over de complexe regelgeving overheidsopdrachten.“

Wij behandelen vanzelfsprekend de nieuwe regelgeving die van kracht werd op 30 juni 2017.

Wij kiezen er bewust voor om ondernemers en aankopers samen te zetten op een en dezelfde opleidingsdag.  Op die manier kunnen beide partijen kennis uitwisselen en kan er bovendien genetwerkt worden.  Een win-win dus voor alle partijen!

SAMENWERKEN

Wilt u in onderstaand rijtje horen?

Laten we een afspraak maken via 014/57 62 11 of info{@}start2tender.be

Start2Tender uitproberen?
Twee weken lang. Helemaal gratis.

Probeer Start2Tender eens uit. Twee weken lang. Niet wat u zoekt? Geen probleem: u betaalt helemaal niks.